Hiep Hiep Hoera, Werkgroep’72 vijftig jaar!

Werkgroep'72 vijftig jaar

2022, een nieuw jaar, en niet zomaar een jaar. Het gouden jubileum jaar! Gefeliciteerd aan alle (ex)-vrijwilligers van de Werkgroep’72. Al vijftig jaar is er fantastisch werk geleverd hier in Jakarta. Op naar de volgende vijftig jaar!

2022 zal helemaal in het teken staan van het gouden jubileum. In maart zal er een receptie plaats vinden op de Ambassade en in april zal er een leuke bazaar georganiseerd worden in samenwerking met de NAS. We zullen hiervoor diverse yayasans uitnodigen en ook zullen de producten van de productcommissie te koop zijn. Indien COVID-19 dit natuurlijk toelaat. Houd daarnaast ook al onze social media in de gaten voor leuke interviews met ex-vrijwilligers of andere belangrijke sleutelfiguren voor Werkgroep’72. Ook zullen we leuke weetjes posten, die op een later moment dit jaar in een boek zullen verschijnen. Dit boek is ook te bestellen voor de geïnteresseerden.

Aftrap jubileumjaar

Het jubileumjaar is afgetrapt met een persoonlijk verhaal van Pleun Drachman-Pinsel, gepubliceerd in de Moesson Internationaal. Moesson is een Indisch maandblad dat in eerste instantie alleen in Nederland uitgegeven werd. Sinds een paar jaar hebben ze uitgebreid met een Internationale versie omdat de Indische gemeenschap zich niet alleen in Nederland bevindt, maar ook daarbuiten. Lees hieronder het hele verhaal.