Het Bestuur

Het bestuur van Werkgroep ’72 bestaat momenteel uit zeven bestuursleden, allemaal woonachtig in Jakarta. Lees hieronder wat onze motivatie is om lid van Werkgroep ’72 te zijn. Sta jij ook graag klaar voor anderen? Laat het ons dan weten. We hebben altijd wel een plekje vrij voor nieuwe gemotiveerde vrijwilligers.

Lisanne Wassink – Voorzitter

Mijn naam is Lisanne Wassink en ik ben sinds 2022 woonachtig in Jakarta. Ik heb mezelf al snel ingezet voor het bestuur van Werkgroep ’72 omdat ik graag betrokken wilde zijn met de lokale bevolking van Jakarta. 

Als bestuurslid houd ik mij bezig met het voorzitterschap van Werkgroep ’72. Daarnaast ben ik als projectleider ook betrokken bij een aantal Yayasans waarmee we samenwerken. Het is voor mij een enorme eer dat ik mezelf mag inzetten voor Indonesië, een prachtig land met de liefste en positiefste mensen die ik heb ontmoet.

Kim Hendrix – Secretaris

Hallo, ik ben Kim Hendrix! Sinds april 2021 noem ik, samen met mijn man en 2 zoontjes, Jakarta mijn thuis.

Als product manager bij een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in verlichting voor de agrarische sector, heb ik altijd een passie gehad voor innovatie en groei. Maar na 2,5 jaar in Indonesië te wonen, wilde ik meer dan alleen vanuit mijn kantoortje werken.

Ik zocht een manier om lokaal ook écht een verschil te maken. Daarom sloot ik me in juli 2023 aan bij onze geweldige Werkgroep ’72, die zich inzet voor diverse yayasans. Het geeft me ongelooflijk veel energie om hieraan bij te dragen. Ik kijk ernaar uit om samen met Werkgroep ’72 de komende jaren veel te bereiken!

Frans Orsel – Penningmeester

Hallo, mijn naam is Frans Orsel, woonachtig in Jakarta sinds juli 2019. Sinds juni 2023 assisteer ik mijn vrouw, Evie Suwandinata, als penningmeester van Werkgroep ’72. Mijn primaire focus ligt op het afhandelen van de administratieve en boekhoudkundige aspecten van de functie. Daarnaast zet ik mijn IT-achtergrond in om verbeteringen binnen het IT-landschap van Werkgroep ’72 te initiëren.

Hoewel mijn betrokkenheid meer naar de technische kant neigt, ben ik zeer vereerd om bij te dragen aan een organisatie die zich inzet voor het helpen van mensen in nood binnen onze lokale gemeenschap.

Evie SuwandinataPenningmeester

Hallo, ik ben Evie Suwandinata en in juli 2019 keerde ik met plezier terug naar mijn geboorteplaats Jakarta. Sinds juni 2023 ben ik toegetreden tot het bestuur van Werkgroep ’72 en heb ik het voorrecht om samen met mijn man, Frans Orsel, de rol van penningmeester te mogen vervullen. Het is een grote eer om deel uit te maken van deze organisatie, die zich meer dan 50 jaar heeft gewijd aan het helpen van mensen in Jakarta, Indonesië.

Ik heb een grote passie voor het helpen van anderen, het maken van verbindingen en het actief zijn in de lokale gemeenschap. Vrijwilligerswerk is een fantastische mogelijkheid om een positieve impact te maken. Donaties maken een groot verschil en samen kunnen we veel veranderingen teweeg brengen. Bedankt, Werkgroep ’72, dat ik deel uit mag maken van zoiets betekenisvols.

Sanne Mulder – Marketing & Communicatie

Mijn naam is Sanne en ik woon sinds november 2023 in Jakarta. Het leven in Indonesië is geweldig met de rijke cultuur & natuur, maar er is helaas ook veel armoede te vinden. Het doet mij beseffen hoe bevoorrecht wij zijn om in een Westerse maatschappij te zijn opgegroeid, met goede scholen en gezondheidszorg. Iets wat voor ons vanzelfsprekend is, maar hier in Jakarta absoluut niet.

Ik ben trots dat ik mij via Werkgroep ’72 mag inzetten om de mensen in Jakarta te helpen aan een beter leven.

Daphne Dolleman – Marketing & Communicatie

Mijn naam is Daphne, samen met mijn man en twee zoontjes woon ik sinds oktober 2022 in Jakarta.

Nu het hele gezin zijn thuis in Jakarta heeft gevonden is het tijd om iets terug te te doen voor dit geweldige land en haar lieve en goedlachse bewoners. Daarom ben ik sinds januari 2024 gestart als bestuurslid van Werkgroep ’72. Samen met Sanne ben ik verantwoordelijk voor de marketing & communicatie, waarin mijn aandeel voornamelijk op het creatieve vlak ligt. Ik kijk ernaar uit om samen met Werkgroep ’72 de lokale bevolking verder op weg te helpen naar een betere toekomst.

Anouk Sinnige-Rog – Fondsenwerving

Mijn naam is Anouk Sinnige-Rog en samen met mijn man Bob en onze twee kinderen wonen wij sinds juli 2023 in Jakarta.

Ik heb me direct aangesloten bij Werkgroep ’72 omdat Werkgroep ’72 echt impact maakt op het leven van kinderen. De omgeving waarin je opgroeit bepaalt in grote mate welke kansen je krijgt en hoe je toekomst eruit ziet. Werkgroep ’72 wil de kansen van deze kinderen vergroten door financieel bij te dragen aan educatie en sport. Door deze missie voel ik me erg verbonden met Werkgroep ’72 en wil ik graag helpen. Ik heb gekozen om mij in te zetten op het gebied van fondsenwerving.
Hoe meer geld we kunnen inzamelen, hoe meer impact we kunnen maken op het leven van de kinderen in Jakarta!