De Productcommissie

De Productcommissie is verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van producten om inkomsten voor de Werkgroep ’72 te genereren.
Ook zorgt de productcommissie voor het aanpassen/vernieuwen van het assortiment, de inkoop- en verkoopprijs en het contact met lokale producenten. De producten worden namelijk ingekocht bij verschillende yayasans en het is zelfs mogelijk om je eigen producten te ontwerpen! De productie hiervan gebeurd gezamenlijk met de yayasans. Tot slot worden de producten verkocht op verschillende bazaars.

Er zijn gemiddeld zo’n 8 tot 10 bazaars per jaar. De bazaars worden vaak door internationale scholen of internationale organisaties georganiseerd. Het is de taak van de commissieleden om te zorgen dat er voldoende voorraad meegaat naar de bazaar, dat de tafel er mooi bijstaat en dat er iemand aanwezig is van de Werkgroep ’72 om de stand te begeleiden.

Klik hier voor meer informatie over de producten & onze webshop

Ben je enthousiast geworden en wil je samen met ons het verschil maken in Jakarta?

Stuur dan een berichtje via info@werkgroep72.org of het contactformulier. Wij kijken samen met jou welke functie het beste bij jouw past!